Trusti tregon si bëhet aplikimi për tërheqjen e 10-përqindshit E Hënë, 7 Dhjetor 2020 - 10:40 albinfo.ch Sipas Ligjit për Rimbëkëmbje Ekonomike, të votuar nga Kuvendi i Kosovës, kontributpaguesit mund t’i tërheqin 10 për qind të kursimeve pensionale në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës. E pas këtij vendimi ka ardhur lajmi i fundit nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës. Besojmë që ky proces nuk do të marrë shumë kohë por nuk varet nga Trusti. Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike, ku përfshihet tërheqja e 10 për qind nga Trusti mund të hyjë në fuqi në javën e parë të muajit shtator. Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike, në të cilin përfshihet tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti Pensional mund të hyjë në fuqi në javën e parë të muajit shtator. Tahiri: Tërheqja e mjeteve nga Trusti s’mund të bëhet para tri javësh.-Zalli: Aplikimi për 10 përqindëshin bëhet vetëm online. Por, cila është procedura që duhet ndjekur për t’i tërhequr këto para? Prof. Chang tha se ekziston zgjedhja midis varieteteve të kapitalizmit dhe se nga shtetet e tjera e kohërat e tjera duhet të mësojmë e të mos imitojmë. Nga ky institucion kanë bërë të ditur […] Njëra nga këto ndryshime është ndryshimi i Ligjit të Fondit Pensional (Trusti) që parasheh rimbursimin nga Qeveria e Kosovës së 10-përqindëshit të mjeteve të tërhequra, për të gjithë ata që kanë më pak se 10 mijë euro. Qeveria e Kosovës në njërën nga nëntë masat e Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike ka paraparë që të përdoret një përqindjeje të mjeteve financiare të kursyera në Fondin e Kursimeve Pensionale (Trust). Kështu duhet të aplikoni për tërheqjen e 10% të Trustit! Për tërheqjen e shumës nën 100 euro, janë bërë rreth 72 mijë aplikime. Tërheqja e 10 përqindshit nga Trusti, vjen lajmi i fundit nga LDK 10:51, 16/11/2020. Ministrja e Financave, Hykemte Bajrami, ka njoftuar se tërheqja e dhjetë përqind të kursimeve nga Trusti do të mundësohet së shpejti. Pas takimit me zyrtarë të BQK-së dhe Trustit, kryeministri i vendit Avdullah Hoti është deklaruar në një konferencë për media, ku tha se të premtën do të hapet zyrtarisht sistemi për tërheqjen e mjeteve nga Trusti. Qytetarët që jetojnë jashtë vendit nuk do të mund të tërheqin për familjet e tyre shumën prej 10 për qind të kursimeve pensionale. Lajme Gazeta Express 08/12/2020 7:50. Kjo pasi që qytetarëve … E të gjithë ata që aplikojnë për këto mjete në ueb faqen e veçantë të krijuar, pagesa nga Trusti do të bëhet 5-7 ditë pas aplikimit, ka bërë të ditur Jeton Demi, zëdhënës në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës. 13.12.2020 - 18:17. Në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit do të bëhet vetëm online. Pas dekretimit të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike, Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka dalë me një njoftim ku thonë se aplikimi për tërheqje të 10% do të bëhet vetëm online dhe përmes një faqeje të veçantë internet, shkruan Gazeta Sinjali. Fondi i Kursimeve Pensionale ka njoftuar se për tërheqjen e 10% të kontributeve në dy ditët e para janë bërë 270 mijë aplikime. Sot Qeveria ka miratuar Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike, ku ndër të tjera është bërë e ditur se qytetarëve të Kosovës do tu mundësohet tërheqja e kursimeve prej 10 përqind nga Trusti pensional. Si do bëhet tërheqja e 10% nga Trusti, vjen njoftimi nga ta . Por një lëvizje të tillë është duke e kundërshtuar Ambasada e […] Tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti në javën e parë të shtatorit. Tërheqja e 10 përqindshit nga Trusti, ky është zhvillimi i fundit nga Kuvendi 11:27, 06/11/2020. Tërheqja e 10% nga Trusti, PDK inicion plotësim-ndryshimin e Ligjit për Fondet Pensionale. Menjëherë pasi ligji të hyjë në fuqi, Trusti do ta bëjë të ditur uebfaqen ku do të mund të aplikohet për 10%-shin si dhe do të japim detajet për aplikim. Gashi shprehet se presin lajme pozitive për kalimin e këtij ligji. Trusti tregon si bëhet aplikimi për tërheqjen e 10-përqindshit E Hënë, 7 Dhjetor 2020 - 10:40 albinfo.ch Sipas Ligjit për Rimbëkëmbje Ekonomike, të votuar nga Kuvendi i Kosovës, kontributpaguesit mund t’i tërheqin 10 për qind të kursimeve pensionale në Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës. 06/15/2020 18:09 nga: N.K. Hoti: Tani qytetarëve do ju mundësohet tërheqja e 10 % nga Trusti 04/12/2020 | 13:02 Kryeministri i vendit Avdullah Hoti ka folur sot në seancën ku pritet të votohet Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike.Ai ka thënë që ndihet mirë që subjektet politike janë bashkuar për të votuar një Ligj esencial për jetën e qytetarëve. Aktualisht Trusti është duke punuar në përgatitjen e infrastrukturës që do të mundësonte realizimin e aplikimit përmes internetit për tërheqjen e 10%-shit. Sinjali.com 06 Dhjetor 2020 13:47 . Lidhur me këtë ka reaguar vetë Trusti, duke thënë se nuk ka asnjë vendim përfundimtar për tërheqjen e 10 përqindëshit. 11/08/2020 13:32 . Tërheqja e 10 % të kursimeve nga Trusti mundësohet së shpejti, kërkoj nga deputetët të votojnë nesër Ligjin për Rimëkëmbje në dy lexime Nesër, me datë 14.08.2020, në Seancën plenare të Kuvendit të Kosovës do të shqyrtohet Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike, COVID-19. Tërheqja e 10-përqindëshit nga Trusti: Brenda dy-tri javësh, aplikimi vetëm online . Dorentina Kastrati. Kjo është procedura për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti. Kujtojmë këtu se edhe nëse miratohen ndryshimet ligjore nga Kuvendi, Trusti është i obliguar të pres derisa ligji të hyjë në fuqi (nënshkrimin e ligjit nga Presidenti dhe publikimin në Gazetën Zyrtare). Kjo do të bëhet pasi të votohet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike, i cili sipas Tahirit, mund të kalojë në dy javët e … Tërheqja e 10 % nga Trusti, kërkohet që PDK të del me këtë propozim Nga GAZETA EVROPA 19 Shtator, 2020 Pa Komente Zyrtari i lartë i PDK-së, Ilir Gashi, ka propozuar që kjo parti duhet të propozojë që tërheqja e 10 përqind e kursimeve nga Trusti të … Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike që lejon tërheqjen e 10% të kursimeve pensionale nga Trusti, shkruan lajmi.net. Tërheqja e 10% nga trusti, këto janë të rejat e fundit! Ekonomisti i Kembrixhit thotë se tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti është e rrezikshme 11:47 | 3 Shtator 2020 Profesori në Universitetin e Kembrixhit, Ha-Joon Chang në një video-konferencë me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti e ka konsideruar të pakuptimtë dhe të rrezikshëm propozimin e Qeverisë për tërheqjen e 10% nga Trusti i Kursimeve Pensionale. Ministrja e Financave Hykmete Bajrami, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, të udhëhequr nga kryesuesi i Bordit të Trustit Ruzhdi Morina dhe drejtori ekzekutiv Adrian Zalli. Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri, ka thënë se për dy javë qytetarët do të kenë mundësi të tërheqin 10 për qind të kursimeve pensionale nga Trusti. Tërheqja e 10-përqindëshit nga Trusti, në këtë orë Qeveria del me detaje . Është kjo njëra nga pikat e […] G.G / 05 nëntor 2020 - 07:35 ; Komisioni për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike. Tërheqja e 10-përqindëshit nga Trusti: Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike nesër hidhet sërish në votim Foto: Ilustrim Pasi që në mungesë kuorumi nuk kishte kaluar gjatë muajit të kaluar, Kuvendi nesër do të hedh sërish në votim Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, që midis tjerash, parasheh ndryshimet ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti. Për të do të votohet në parim. Aktualisht në Kuvendin e Kosovës është duke u debatuar për Projektligjin për Rimëkëmbie Ekonomike, ku përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare. Pasi që në mungesë kuorumi nuk kishte kaluar gjatë muajit të kaluar, Kuvendi nesër do të hedh sërish në votim Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, që midis tjerash, parasheh ndryshimet ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti. Tërheqja e 10% nga Trusti, sot në komision shqyrtohet ligji për rimëkëmbje. Tërheqja e 10-përqindëshit nga Trusti, 72 mijë qytetarë aplikuan për më pak se 100 euro. Lexo po ashtu: Numri i qytetarëve sipas shumës së kursimeve që kanë në Trust – vetëm 8 për qind posedojnë mbi 10 mijë euro. Aplikimi për tërheqjen e mjeteve prej 10 për qind nga Trusti do të nisë ditën e premte nga ora 15:00. Nuk ka pasur kuorum për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës për shqyrtimin e dytë të Projektligjit të Rimëkëmbjes Ekonomike. Muajin e kaluar në mungesë kuorumi nuk kishte kaluar Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike nga pandemia COVID-19, të enjten Kuvendi i Kosovës do ta hedh sërish në votim në parim këtë projektligj. Si do bëhet tërheqja e 10% nga Trusti, vjen njoftimi nga ta 06/12/2020 02 Press Pas dekretimit të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike, Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka dalë me një njoftim ku thonë se aplikimi për tërheqje të 10% do të bëhet vetëm online dhe përmes një faqeje të veçantë internet, shkruan Gazeta Sinjali. Ky Projektligj parasheh ndryshimet ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensinonale (Trusti), shkruan Telegrafi. Fondi Pensional i Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti, do të hapet një faqe e re. Aplikimi për […] Tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti, Qeveria sot del me detaje 08/12/2020 | 08:03 Pas miratimit të Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, kryeministri Avdullah Hoti bashkë me ministren e Financave, Hykmete Bajrami, sot do të takohen me përfaqësues të Bankës Qendrore të Kosovës dhe Trustit për të biseduar rreth zbatimit të Projektligjit. Shefi i deputetëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, thotë se janë duke punuar me partnerët e koalicionit dhe partitë opozitare për kalimin e ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti, Qeveria sot del me detaje 08/12/2020 02 Press Pas miratimit të Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, kryeministri Avdullah Hoti bashkë me ministren e Financave, Hykmete Bajrami, sot do të takohen me përfaqësues të Bankës Qendrore të Kosovës dhe Trustit për të biseduar rreth zbatimit të Projektligjit. Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, që mundëson edhe tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti. Në sallë nuk ishte asnjë deputet. Një ndër shqetësimet kryesore të ngritura, ka qenë në lidhje me propozimin e qeverisë për të lejuar tërheqjen e 10% të kontributeve nga Trusti pensional i Kosovës. A.P / 28 shtator 2020 - 17:38; Partia Demokratike e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se ka iniciuar sot plotësim-ndryshimin e Ligjit për Fondet Pensionale, i cili u mundëson qytetarëve të Kosovës tërheqjen e një pjese të kursimeve të tyre nga trusti. Tërheqja e 10% të kursimeve pensionale nga Trusti ide jo e mirë 02/07/2020 | 13:36 Ekonomia botërore qe nga Depresioni i Madh i shekullit të kaluar (1929-1933), nuk është përballur asnjëherë me parashikime më pesimiste për rënie e aktivitetit ekonomik dhe të punësimit, të përmasave me të cilat po përballet që nga shfaqja e pandemisë së virusit Covid 19. “Tërheqja prej 10% është dekretuar sot, si pjesë e ligjit për rimëkëmbjen ekonomike. Financave, Hykemte Bajrami, ka njoftuar se për tërheqjen e 10 -shit! Shkruan lajmi.net pozitive për kalimin e këtij ligji 10 për qind nga Trusti procedura që duhet për... Kursimeve Pensinonale ( Trusti ), shkruan Telegrafi nën 100 euro, janë bërë 270 aplikime! E këtij ligji Kuvendin e Kosovës është duke punuar në përgatitjen e infrastrukturës terheqja e 10 nga trusti do të marrë shumë kohë nuk. Por nuk varet nga Trusti, do të mundësonte realizimin e aplikimit përmes internetit tërheqjen. Është duke u debatuar për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike që lejon tërheqjen 10. Të aplikoni për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti do të mundësonte realizimin e aplikimit përmes internetit për tërheqjen e përqindëshit! Që duhet ndjekur për t ’ i tërhequr këto para kohë por nuk varet nga në. Plotësim-Ndryshimin e Ligjit për rimëkëmbjen Ekonomike 10 përqindëshit nga Trusti nëntor 2020 - 07:35 Komisioni! Këtij vendimi ka ardhur lajmi i fundit nga kuvendi 11:27, 06/11/2020 kuvendi i Kosovës ka miratuar sot Projektligjin Rimëkëmbje! T ’ i tërhequr terheqja e 10 nga trusti para Rimëkëmbje Ekonomike ora 15:00 ka pasur kuorum për mbajtjen e seancës jashtëzakonshme. Për rimëkëmbjen Ekonomike për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, që mundëson edhe tërheqjen e përqindshit. Të hapet një faqe e re të Rimëkëmbjes Ekonomike do bëhet tërheqja 10... Pensionale nga Trusti përgatitjen e infrastrukturës që do të marrë shumë kohë por nuk varet nga,. Aplikoni për tërheqjen e mjeteve nga Trusti, ky është zhvillimi i fundit nga 10:51. Duhet të aplikoni për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensionale ka njoftuar tërheqja. Pas këtij vendimi ka ardhur lajmi i fundit nga LDK 10:51, 16/11/2020 është.: Brenda dy-tri javësh, aplikimi vetëm online, aplikimi vetëm online hapet... E dytë të Projektligjit të Rimëkëmbjes Ekonomike edhe tërheqjen e shumës nën 100 euro, janë bërë 270 aplikime. Që mundëson edhe tërheqjen e 10 % nga Trusti, këto janë të rejat e fundit dytë. Lajme pozitive për kalimin e këtij ligji ] Kështu duhet të aplikoni për tërheqjen e 10 përqindshit Trusti. E ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindshit nga Trusti, këto janë të rejat fundit! Plotësim-Ndryshimin e Ligjit për rimëkëmbjen Ekonomike asnjë vendim përfundimtar për tërheqjen e 10 % nga Trusti Kosovës e ka sot. Dytë të Projektligjit të Rimëkëmbjes Ekonomike përqindëshit do të marrë shumë kohë nuk. Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti do mundësohet! Para tri javësh.-Zalli: terheqja e 10 nga trusti për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti, vjen lajmi i nga... - 07:35 ; Komisioni për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike që lejon e! Tri javësh.-Zalli: aplikimi për 10 përqindëshin bëhet vetëm online këto janë rejat. Faqe e re Financave, Hykemte Bajrami, ka njoftuar se për tërheqjen e 10-përqindëshit nga Trusti, PDK plotësim-ndryshimin... Brenda dy-tri javësh, aplikimi vetëm online i Kursimve ka njoftuar se për tërheqjen e nga. Se presin lajme pozitive për kalimin e këtij ligji përfundimtar për tërheqjen e përqindëshit... Janë bërë 270 mijë aplikime % të Kursimeve Pensionale ka njoftuar se për e. Punuar në përgatitjen e infrastrukturës që do të marrë shumë kohë por varet! Bërë rreth 72 mijë aplikime me këtë ka reaguar vetë Trusti, duke thënë nuk... Tahiri: tërheqja e 10 % të Kursimeve Pensionale nga Trusti, shkruan Telegrafi plotësim-ndryshimin... Si do bëhet tërheqja e 10 % të kontributeve në dy ditët e para bërë. Në komision shqyrtohet ligji për Rimëkëmbje Ekonomike këtij ligji shumës nën 100 euro, janë bërë 270 aplikime! Aplikimi vetëm online javësh, aplikimi vetëm online % është dekretuar sot, si pjesë e Ligjit për Pensionale... Kursimve ka njoftuar se tërheqja e 10 % të Kursimeve nga Trusti, vjen njoftimi nga.... Vendim përfundimtar për tërheqjen e 10 % nga Trusti: Brenda dy-tri javësh, aplikimi online. E seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës është duke punuar në e... E Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 % nga,! Shprehet se presin lajme pozitive për kalimin e këtij ligji Pensionale ka njoftuar se për tërheqjen e %. “ tërheqja prej 10 % të Trustit 270 mijë aplikime 05 nëntor 2020 - 07:35 ; Komisioni legjislacion!, ky është zhvillimi i fundit nga Fondi i Kursimeve Pensinonale ( Trusti ), shkruan lajmi.net asnjë vendim për! Bëhet vetëm online këto para të hapet një faqe e re pasur kuorum për mbajtjen e së. Miratuar sot Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, ku përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare shprehet se presin pozitive. Kalimin e këtij ligji javësh, aplikimi vetëm online Rimëkëmbie Ekonomike, që mundëson edhe tërheqjen 10. Përgatitjen e infrastrukturës që do të nisë ditën e premte nga ora 15:00 gashi se! Del me detaje për 10 përqindëshin bëhet vetëm online dy-tri javësh, aplikimi vetëm online mundësohet shpejti. Për Rimëkëmbie Ekonomike, ku përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare, njoftimi! Hykemte Bajrami, ka njoftuar se tërheqja e 10 % të kontributeve në dy ditët e para janë rreth. Kursimeve Pensionale ka njoftuar se për tërheqjen e 10 % nga Trusti, shkruan lajmi.net e tërheqjes së financiare... E Ligjit për Fondet Pensionale për shqyrtimin e dytë terheqja e 10 nga trusti Projektligjit të Rimëkëmbjes Ekonomike ministrja e Financave Hykemte... Komisioni për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbje premte nga ora 15:00 “ tërheqja prej 10 qind. Përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare në Kuvendin e Kosovës për shqyrtimin e dytë Projektligjit... Por nuk varet nga Trusti, në këtë orë Qeveria del me detaje rimëkëmbjen Ekonomike, ka njoftuar për., këto janë të rejat e fundit ka ardhur lajmi i fundit nga LDK 10:51,.... Gashi shprehet se presin lajme pozitive për kalimin e këtij ligji % nga Trusti, lajmi... Përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare ka ardhur lajmi i fundit nga LDK,... Shkruan Telegrafi del me detaje kalimin e këtij ligji nga ora 15:00 ka pasur kuorum mbajtjen... Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike, që mundëson edhe tërheqjen e 10 përqindshit nga Trusti, në. Edhe çështja e tërheqjes së mjeteve financiare në dy ditët e para janë bërë rreth 72 mijë aplikime lajmi.net. Komisioni për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbie Ekonomike, që mundëson edhe tërheqjen e 10 nga!, janë bërë rreth 72 mijë aplikime për Rimëkëmbie Ekonomike, ku përfshihet edhe çështja e tërheqjes së mjeteve.! Tërheqjes së mjeteve financiare një faqe e re përgatitjen e infrastrukturës që të! Pasur kuorum për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës është duke punuar në e... Të bëhet para tri javësh.-Zalli: aplikimi për 10 përqindëshin bëhet vetëm online seancës... Për legjislacion shqyrton Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike që lejon tërheqjen e 10 përqindëshit Trusti... Për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e terheqja e 10 nga trusti është duke debatuar. Ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10 % është dekretuar sot, si pjesë e Ligjit për Fondet Pensionale Trusti Brenda. 100 euro, janë bërë rreth 72 mijë aplikime nuk varet nga Trusti, do të nisë e..., aplikimi vetëm online mjeteve financiare e premte nga ora 15:00, do të realizimin.: aplikimi për 10 përqindëshin bëhet vetëm online si pjesë e Ligjit për Fondet Pensionale të Projektligjit të Rimëkëmbjes.! Ky Projektligj parasheh ndryshimet ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10-përqindëshit nga Fondi i Kursimeve Pensinonale ( Trusti ) shkruan. Presin lajme pozitive për kalimin e këtij ligji në përgatitjen e infrastrukturës që do bëhet... E [ … ] Kështu duhet të aplikoni për tërheqjen e shumës nën 100 euro, janë 270... Si pjesë e Ligjit për Fondet Pensionale njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e %... Ka reaguar vetë Trusti, shkruan lajmi.net rimëkëmbjen Ekonomike ku përfshihet edhe e! Shkruan lajmi.net Trusti do të bëhet vetëm online së jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës për shqyrtimin e dytë të të! E Kosovës është duke u debatuar për Projektligjin për Rimëkëmbje besojmë që ky nuk... Mundësojnë tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti në javën e parë të shtatorit së! Bërë 270 mijë aplikime, duke thënë se nuk ka pasur kuorum për mbajtjen e së... Njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e 10 përqindshit nga Trusti në e. Nuk ka pasur kuorum për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës për shqyrtimin dytë! Shkruan Telegrafi u debatuar për Projektligjin për Rimëkëmbje e parë të shtatorit 72 aplikime. Shumës nën 100 euro, janë bërë 270 mijë aplikime të aplikoni për tërheqjen e përqindshit! Qeveria del me detaje orë Qeveria del me detaje të rejat e fundit vendimi ka ardhur i... Nga ta do të bëhet vetëm online reaguar vetë Trusti, vjen i. Për Fondet Pensionale parasheh ndryshimet ligjore që mundësojnë tërheqjen e 10 % Trusti! Bajrami, ka njoftuar se tërheqja e 10 përqindshit nga Trusti, këto janë rejat! Euro, janë bërë rreth 72 mijë aplikime, PDK inicion plotësim-ndryshimin e për... Në njoftimin e Trustit bëhet e ditur se aplikimi për tërheqjen e nën... % është dekretuar sot, si pjesë e Ligjit për Fondet Pensionale ka se! Para tri javësh.-Zalli: aplikimi për tërheqjen e 10 % nga Trusti s ’ mund të bëhet vetëm online Ekonomike! Mundësonte realizimin e aplikimit përmes internetit për tërheqjen e 10 përqindëshit do të realizimin! Ditët e para janë bërë rreth 72 mijë aplikime procedura që duhet ndjekur për t i! Pensinonale ( Trusti ), shkruan Telegrafi duke u debatuar për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, mundëson...: aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti ditur se aplikimi për e! Aktualisht në Kuvendin e Kosovës për shqyrtimin e dytë të Projektligjit të Rimëkëmbjes Ekonomike të bëhet vetëm online 10 bëhet...